БНРснимка: Булфото Борихме се здраво. Играхме, както има една дума, до

...
БНРснимка: Булфото Борихме се здраво. Играхме, както има една дума, до
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Борихме се здраво, играхме до последната точка

БНР

фотография: Булфото

  " Борихме се крепко. Играхме, както има една дума, " до последна точка ". Мога да заявя, че не се предадохме. Но поляците ни надиграха. “, по този начин селекциоерът Мартин Стоев разяснява представянето на възпитаниците си в мача за третото място на европейското състезание по волейбол в Италия. Българите останаха на 4-та позиция, откакто изгубиха дуела с 1:3 гейма.

Пред формалния уебсайт на федерацията Стоев съобщи още:

" Можеше и да докараме мача до тайбрек. Във втория гейм, при 24:24, имаше мрежа на поляците, само че не я свириха, което ни ощети. Гърков заби топката по блока, поляците я извадиха, само че мрежата се клатеше доста съществено. Като генерална оценка можем да кажем: една година ние не сме се срещали с европейските сформира, време в което всеки търпи развиване. Изводи, които можем да създадем – някои тимове ни превъзхождат техически, ние ги превъзхождаме физически. Ахилесовата пета ни беше посрещането. Това обаче си оказва съществено въздействие. От посрещането на началния удар - там страдахме най-вече. Имахме вяра, тръгнахме с готовност за освен това, само че това е действителността, няма по какъв начин да се промени. Четвъртата позиция е действителното ни място. Хубавото е, че успяхме с една от дилемите и се класирахме за международното състезание 2021. Това е доста значимо за развиването на този тим. Ако би трябвало да пишем оценка, считам, че би трябвало да сложим добър 4 по шестобалната система " показа още Стоев.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР